Privat bolig, København

Udførselsår: 2020

Kunde: Privat

Når pladsen skal bruges mest optimalt, er det godt at praktisk opbevaring, pladsbesparelse og funktionalitet er tænkt ind i designet.

Trapper kan være meget mere end blot en funktion til at gå fra et niveau til et andet. Her kan blandt andet integreres skabe, hylder eller skuffer. Eller måske skal pladsen omkring trappen også i brug, med indbyggede opbevaringsløsninger langs trappens vægge. Løsningerne er mange, og det er en super måde at maksimere pladsen optimalt - hvilket især er nyttigt i små boliger, hvor hver kvadratmeter tæller.

I erhvervs- og kontormiljøer kan optimering af plads også være nødvendig. Ved at inkludere skabe og opbevaringsenheder i trappens design, kan man hurtigt få reduceret rod og skabe et mere organiseret arbejdsmiljø i små og store rum.

Overordnet set handler det om at tænke kreativt omkring pladsudnyttelse og design. Og at skabe rum, der er behagelige og funktionelle både derhjemme og på jobbet. Opbevaring skal være effektivt og praktisk, men vi synes hellere ikke at det gør noget at det også er med til at skabe en rar og komfortable atmosfære.

Gå tilbage

Lignende projekter

3D Inventar


Ellegårdvej 10 · 6400 Sønderborg
Tlf.: +45 73 12 10 00
mail@3D-inventar.dk

 

  

Følg os