CVC, København

Udførselsår: 2023

Arkitekt: Anne Krogh & Co

Redesign, farver og funktionelle løsninger i historiske rammer er omtrent det, vi skriver som overskrift til dette projekt - et projekt, som vi har udarbejdet i tæt samarbejde med Anne Krogh & Co.

CVC er netop flyttet til nye lokaler i en smuk fredet bygning i det centrale København. Til en ny adresse, hvor det var vigtigt, at alt blev tilpasset historien og de fredede rammer, som præger bygningen og området. Til denne opgave kom Anne frem til nogle rigtig gode løsninger, som vi fik lov til at udarbejde.

Vi har blandt andet arbejdet med de dekorative elementer i entreen i form af verdenskort og logo. Desuden har vi efter Annes anvisninger, redesignet og opgraderet ældre skriveborde og reoler, som virksomheden medbragte fra deres tidligere lokaler. Vi har også bygget mødeborde med skjult el, et spiseområde og en sofa i køkkenet, spejle og opbevaring på toiletterne samt en garderobe til personalet.

Alt i alt er det et projekt, hvor genbrug, farver og gode materialer er prioriteret, og de er med til at skabe de bedste rammer for alle medarbejdere i virksomheden.

Gå tilbage

Lignende projekter

3D Inventar


Ellegårdvej 10 · 6400 Sønderborg
Tlf.: +45 73 12 10 00
mail@3D-inventar.dk

 

  

Følg os