BHJ, Gråsten

Udførselsår: 2022

Materiale: Træ, corian, tekstil

Kunde: BHJ

Arkitekt: Arkitekt og rum

Da Arkitekt og Rum fik til opgave at forny BHJs kontormiljø, var vi heldige at være med på holdet. Til projektet udarbejdede vi helt nye møbler, og var også med til at give ældre møbler nyt liv. Det gjorde vi blandt andet ved at arbejde i samme materiale som de eksisterende møbler, og ved at inkludere afdelingernes reoler i de rumdelere som vi opsatte hos BHJ.
Med de forskellige rumdelere og paneler har vi arbejdet på forbedring af akustik i alle rum. Til dette brugte vi tekstil fra Kvadrat.

Receptionen fik en ny skranke fremstillet af hvid Corian og massiv eg. Og gennemgående i virksomheden har vi sammen med Arkitekt & rum, arbejdet på at give medarbejderne en funktionel hverdag med god opbevaring, praktiske løsninger, siddepladser og hyggelig stemning.

Loddie fra Arkitekt & rum fortæller om samarbejdet med os;

For mig, med kreativ hjerne samt et ansvar for at kunden får et kvalitetsprodukt, er det vigtigt at samarbejde med mennesker og firmaer der har samme ambition.
Hos 3D Inventar starter det allerede i idé-fasen, hvor man altid kan være sikker på, at der bydes ind med idéer og muligheder, for at optimere og ende med et gennemtænkt produkt.
Herefter er det skønt at arbejde sammen med montørerne når produkterne skal implementeres i indretningen. Elsker JA-hatten og fleksibiliteten.
Sidst, men ikke mindst, er det en fornøjelse at se det færdige produkt, da 3D Inventar er lige så ærekær over for deres leverede produkter, som jeg er, hvor KVALITET er i højsædet.
TAK for det gode samarbejde.

Gå tilbage

Lignende projekter

3D Inventar


Ellegårdvej 10 · 6400 Sønderborg
Tlf.: +45 73 12 10 00
mail@3D-inventar.dk

 

  

Følg os