Better Energy, Kolding

Udførselsår: 2023

Arkitekt: Arkitekt & Rum

Ved indretningen hos Better Energy blev der både arbejdet med branding og på at skabe en sjov og inspirerende atmosfære for de ansatte.

Farver og materialer var det bærende i en indretning hvor god energi og det gode budskab skulle være tydelig igennem alle virksomhedens lokaler. Det kom både til udtryk ved mindre effekter som små stående logoer, og ved de lidt større designs som bl.a. affaldssortering og mødeborde.

Ved ankomst hos Better Energy har vi bygget en skranke og et stort B og E udført som henholdsvis siddemøbel og potteskjuler til det store træ der står midt i deres hal.

Derfra spreder mødeborde, loungeområder og kantineborde sig ud i hele bygningen. Til alle rum og til alle møbler har vi arbejdet med de samme materialer og farver, så der er en rød tråd igennem hele huset.

Om samarbejdet udtaler Loddie fra Arkitekt & Rum;

Hos Better Energy har vi brugt 3D Inventar til udførelse af flere special-opgaver.

Ofte passer det ikke med standard inventar, så her er det en fornøjelse at kunne samarbejde med 3D inventar, der både kan bidrage i idefasen, men også bidrage til monteringen og være med til at fuldende resultatet med altid super finish.

Gå tilbage

Lignende projekter

3D Inventar


Ellegårdvej 10 · 6400 Sønderborg
Tlf.: +45 73 12 10 00
mail@3D-inventar.dk

 

  

Følg os