Kundecase:

Interiør til nyt domicil for Normal

Da butikskæden Normal i 2018 byggede nyt domicil i Skanderborg, blev 3D Inventar valgt som leverandør af det specialdesignede interiør til såvel kantineområde som mødelokaler og kontorer. Opgaven bestod blandt andet af specialtilpassede reoler i eg til alle møderum, al indretning af kantinen, herunder kantineborde opbygget i Dinesen-planker og buffetborde med stenplader til både opvarmede og nedkølede retter.

 Alt interiør blev specialfremstillet til det enkelte lokale og holdt i rustikke materialer som eg, røget eg, patineret messing og røgfarvet glas.

KONSTRUKTIV OG KONKURRENCEDYGTIG

Hos Normal var der ikke tvivl om, at valget skulle falde på 3D Inventar som leverandør af interiør. Ifølge administrerende direktør Torben Mouritsen skilte 3D Inventar sig ud helt fra starten:

- Deres måde at forholde sig til vores udbud på gjorde indtryk. Det var helt tydeligt, at de forholdt sig detaljeret til alle krav og specifikationer, og hvordan det kunne lade sig gøre at udføre det i praksis. Samtidig kom de også med relevante indspark og konstruktive forslag og var konkurrencedygtige på prisen, så der var ikke ret meget at betænke sig på.

LEVERER PÅ ALLE PARAMETRE

Den største udfordring i processen var selve monteringsarbejdet, der skulle foregå i løbet af blot et par måneder, hvor snedkerne fra 3D Inventar skulle deles om pladsen med både elektrikere, murere, tømrere og malere.

- Der gik rigtig mange håndværkere, og det var en noget kaotisk byggeplads i den periode. Men de var utroligt fleksible og fik det til at fungere, selv om det var så presset, så det har været en virkelig god oplevelse. Selvfølgelig har vi efterfølgende konstateret et par fejl – det kan ikke være anderledes, når det skal gå så stærkt. Men også her har 3D Inventar fra starten taget ansvar og sørget for at få det udbedret med det samme, siger Torben Mourtisen og tilføjer:

- Hos 3D Inventar er de feinschmeckere. De går virkelig op i kvaliteten, i detaljerne og i at overholde aftaler. De leverer på alle parametre, og vi vil helt klart vælge dem igen, hvis vi en dag skal bygge noget lignende.

Billeder

Spisebordene i kantinen er opbygget af massive egetræsplanker fra Dinesen. Den sortlakerede stålramme balancerer bordpladens massive design og skaber lethed i det samlede udtryk.

Væghængt skuffemodul i røget eg. Alle skuffer er fingertappede sammen – en elegant samling, der samtidig sikrer maksimal slidstyrke.

Egetræspaneler i næsten fuld loftshøjde tilfører lokalet et varmt udtryk. Læg mærke til den stringente gerichter-udformning, der skaber harmoni og sammenhæng til dørens stramme, moderne design.

3D Inventar


Ellegårdvej 10 · 6400 Sønderborg
Tlf.: +45 73 12 10 00
mail@3D-inventar.dk

 

  

Følg os