Inventarsnedkeri med speciale i butiksindretning

Vellykket indretning kræver stor indsigt i de særlige krav man møder ved udformning af miljøer, hvor både kunder og ansatte trives. Butikker, shop-in-shops, messestande, restauranter eller noget helt femte - hos 3D inventar har vi den fornødne viden til at realisere dine indretningsvisioner.

Råt og ubehandlet eller højpoleret træ - klar eller mat glas - børstet eller blankt stål. Anvendt hver for sig eller forenet i en spændende symfoni. Uanset valget af materialer er du hos 3D inventar sikker på at få indretningsløsninger, der forener stilfuldt design og praktisk funktion. 3D inventar har specialiseret sig inden for løsninger til guld-, sølv-, urmager og optiker-forretninger, men har også med stor succes løst en lang række opgaver i andre brancher. Bl.a. har mange hoteller og restaurationer valgt en løsning fra 3D inventar, når ønsket har været at differentiere sig fra mængden.

Med udgangspunkt i dine ønsker udvikler vi i samarbejde med arkitekter og vores egne designere unikke løsninger, der styrker din markedsposition. Samtidig kan du glæde dig over, at den færdige indretning repræsenterer noget af det bedste inden for dansk håndværks-tradition. Derudover har du med 3D inventar - lang tid efter leveringen - garanti for, at evt. ændringer og justeringer udføres i samme produktionsmaterialer.

Ofte er butiksindretning det umuliges kunst: Interiøret skal appellere til en bestemt målgruppe, de forskellige varer skal eksponeres bedst muligt og samtidig skal risikoen for tyveri og indbrud minimeres. Kundetrafikken i butikken skal indtænkes, og personalet skal kunne overskue lokalet og opleve at butikken fungerer som arbejdsplads. Endelig råder mange specialforretninger i gamle byhuse kun over få m2 til at imødekomme disse krav.

Udfordringerne er mange, og ofte skal der tænkes utraditionelt både med hensyn til butikslayout og udformningen af de enkelte moduler. Men hos 3D inventar mestrer vi det umuliges kunst!

3D Inventar


Ellegårdvej 10 · 6400 Sønderborg
Tlf.: +45 73 12 10 00
mail@3D-inventar.dk

 

  

Følg os